VÅRA TJÄNSTER

 

Många tror att en naprapat endast arbetar med smärta. Vår vision är att hitta balansen i allt samt att se helheten hos varje individ.


PRIVATPERSONER
För privatpersoner med olika typer av akuta och kroniska smärttillstånd finns vår klinik som ligger i Viksjö.Våra naprapater har en hög kompetens inom ortopedisk medicin samt en god kunskap om rörelseorganens specifika funktion. De arbetar med att förebygga, utreda och behandla funktionsrubbningar och smärttillstånd i kroppen.


Behandlingar sker med hjälp av manipulation, mobilisering, muskeltöjning, medicinsk akupunktur och massage för att återställa funktionen. Naprapaten kompletterar ofta behandlingen med ergonomiska tips och råd samt individuellt utformade träningsprogram. Ett nybesök tar ungefär 40 minuter och återbesök  30 minuter.


IDROTTSFÖRENINGAR
Vi arbetar mycket med olika projekt tillsammans med elitidrottare och klubbar inom många olika sporter.Bland annat erbjuder vi en funktionell screening i syfte att motverka skador, såväl som för att utveckla fysisk prestation. Vi står även för fysträning på både individ- och gruppnivå hos flera klubbar.


Kontakta oss för ett upplägg anpassat efter just era behov!


FÖRETAG
För företag skräddarsyr vi er företagshälsovård för att få er personal att må bra.


Vi har erfarenhet av flertalet friskvårdsprojekt med målet att få anställda att ha en god fysisk hälsa. Vi kan erbjuda alltifrån behandlingar till föreläsningar om kost, hälsa, ergonomi etc, både på plats hos företaget samt hos oss.


Hör av er så hittar vi en lösning just för er!

PRISLISTA VIKSJÖ

Friskvårdsbidrag? Läs vad som gäller här.NAPRAPATI


690 SEK


MASSAGE


30 min 690 SEK

40 min 850 SEK


STUDENT/PRO VIKSJÖ

/FÖRÄLDRALEDIG

MASSAGE

40 min 590 SEK

(mellan 10-15)

FUNKTIONELL SCREENING 

1200 SEK