BOKA TID

 

Många tror att en naprapat endast arbetar med smärta. Vår vision är att hitta balansen i allt samt att se helheten hos varje individ.

 

ONLINEBOKNING


Tack för att du väljer Active Care of STHLM.


Du bokar lättast tid hos oss via vår onlinebokning. Om du inte hittar någon tid som passar är du välkommen att kontakta oss via formuläret nedan så ska vi försöka hitta en tid åt dig. För akuttider, testa att ringa eller skicka sms till oss på (+46) 073 512 62 33.

 
 
 
Naprapati
Funktionell Screening
Avboka tid
Annat ärende
 
 
 

AKUTTID

Akuttider släpps varje vecka. Behandlingstid 30 minuter (ordinarie 40 minuter). Går att boka online samt via telefon. Pris 750 kronor.

AVBOKA TID

Avboka tid genom onlinebokningen eller via formuläret nedan.


Vänligen notera att ej

om- eller avbokad tid senast 24 timmar innan behandlingstillfället kommer att debiteras. Detta gäller tyvärr utan undantan, för att vi ska kunna fortsätta bedriva vår verksamhet och kunna ta hand om er som behöver vår hjälp.


Välkommen!

GDPR


Din personliga integritet är viktig för oss och vi värnar om våra kunders integritet när vi behandlar personuppgifter. Vi på Active Care of STHLM AB har information i vårt system som kommer från patienten själv. I vårt system idag är det uppgifter om personnummer, adress, telefonnummer, kontaktperson och mejladress . Information som vi behöver för att skicka bekräftelse på bokad tid antingen genom mejl eller  sms. Denna information delas aldrig med någon annan än patienten och oss.Den nya lagen innebär att ni som patient har ett antal rättigheter såsom att få reda på vad som finns registrerat om dig, bli glömd och få dina uppgifter borttagna, ändra dina uppgifter vid felaktig registrering samt att du har rätt att göra invändningar.


Dina personuppgifter bevaras så länge som det finns ett behov av att bevara dem, för att fullgöra de ändamål som uffgifterna samlats in för.


Uppdateringar görs vid behov. Senaste upplagan av denna integritetspolicy finns alltid tillgänglig på vår hemsida.

KONTAKTA OSSVIKSJÖ

Andebodavägen 2, 175 45 Viksjö


Email:

info@careofsthlm.se


Telefon:

(+46) 073 512 62 33