KONTAKT

KONTAKTA OSS

 

Många tror att en naprapat endast arbetar med smärta. Vår vision är att hitta balansen i allt samt att se helheten hos varje individ.

 

ONLINEBOKNING


Tack för att du väljer Active Care of STHLM.


Du kan boka tid hos oss via vår Onlinebokning eller skicka en förfrågan om tidsbokning genom formuläret nedan. Om du inte hittar någon tid som passar på Onlinebokningen är du välkommen att kontakta oss via formuläret nedan så ska vi försöka hitta en tid åt dig.

 
 
 
Ordinarie
Medlem KTH-Hallen
Student
Funktionell Screening
Avboka tid
Annat ärende
 
 

ÖPPETTIDER

 

Måndag - Fredag

07.15 - 17.00

 

Lördag - Söndag

Enligt ÖK

 

 

AVBOKA TID

 

Avboka tid genom onlinebokningen eller via formuläret bredvid. Ej avbokad tid inom 24 timmar debiteras med fullt arvode.

GDPR


Din personliga integritet är viktig för oss och vi värnar om våra kunders integritet när vi behandlar personuppgifter. Vi på Active Care of STHLM AB har information i vårt system som kommer från patienten själv. I vårt system idag är det uppgifter om personnummer, adress, telefonnummer, kontaktperson och mejladress . Information som vi behöver för att skicka bekräftelse på bokad tid antingen genom mejl eller  sms. Denna information delas aldrig med någon annan än patienten och oss.


Den nya lagen innebär att ni som patient har ett antal rättigheter såsom att få reda på vad som finns registrerat om dig, bli glömd och få dina uppgifter borttagna, ändra dina uppgifter vid felaktig registrering samt att du har rätt att göra invändningar.


Dina personuppgifter bevaras så länge som det finns ett behov av att bevara dem, för att fullgöra de ändamål som uffgifterna samlats in för.


Uppdateringar görs vid behov. Senaste upplagan av denna integritetspolicy finns alltid tillgänglig på vår hemsida.

KONTAKTA OSS


Adress:

Brinellvägen 38, 113 63 Stockholm


Email:

info@careofsthlm.se


Telefon:

(+46) 073 512 62 33

GALLERI


KONTAKTA OSS


Adress: Brinellvägen 38, 113 64 Stockholm

Telefon: (46) 073 512 62 33

Email: info@careofsthlm.se

ÖPPETTIDER


Måndag - Fredag: 7.15 - 19.00

Lördag: Enligt ÖK

Söndag: Enligt ÖK

FÖLJ OSS

Copyright © All Rights Reserved